Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nová lékárna v Nemocnici Pelhřimov

/
/
/
1487 Zobrazení



V pátek 24. května se otevře nové výdejní místo nemocniční lékárny v Nemocnici Pelhřimov, lékárna se dosud nacházela v horní části areálu a zejména pro starší seniory, nechodící či handicapované pacienty byla těžko dostupná.

To byl jeden z hlavních důvodů, proč se v pelhřimovské nemocnici rozhodli pro stavební úpravy v hlavní lůžkové budově. Nově najdou pacienti nemocniční lékárnu ve vestibulu – atriu hlavní nemocniční budovy. Tím bude zajištěna snazší dostupnost a větší komfort pro širokou veřejnost.

Nové výdejní místo bude rozměrově podstatně větší, a tak lékárna plánuje rozšířit nabídku volně dostupných léčiv a nabídku akcí pro širokou veřejnost, které pořádá ve svých prostorách. Jde zejména o preventivní akce ve spolupráci s Českou lékárnickou komorou. V létě poskytovaly farmaceutky poradenství v oblasti poruch paměti, zapojují se do akcí na podporu záchrany života poskytnutím včasné první pomoci či antibiotického dne. Pacientům také nabízí lékárna pravidelné výhodné slevy na vybraná léčiva.
Stavební akce byla financována zřizovatelem nemocnice Krajem Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter