Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Po patnácté vyrazí cyklisté Kolem Melechova

/
/
/
955 Zobrazení



Patnáctý ročník cyklistického závodu Kolem Melechova se bude konat v sobotu 14. července, start závodu je v  Meziklasí u Dolního Města v 11.00 a dojezd nejlepších závodníků do síle očekávají pořadatelé ve 13.00.

„Závod je druhým ze série sportovních podniků o Pohár Melechova organizované spolkem Melechov. Trasa okruhu letošního ročníku bude vytyčena na komunikacích třetí třídy mezi obcemi Meziklasí – Dolní Město – Rejčkov – Kouty – Bojiště – Trpišovice – Meziklasí.
Muže čeká 66 km a ženy 58 km na cyklisticky velmi náročném profilu. Účastníci absolvují celkem 3 okruhy, přičemž sportovně nejzajímavější část se bude nacházet ve stoupání z Dolního Města na Rejčkov. Závodníky zde čeká silnice s novým povrchem. Velmi těžká pasáž bude i ve strmém výjezdu z obce Veliká, kopec s místním názvem Pinkasák,“ přiblížil hlavní pořadatel závodu Josef Jukl.

Více informací a registrace na: www.melechov.cz.

  • Facebook
  • Twitter