Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Osm medailí ze Slovinska pro pelhřimovské borce

/
/
/
1011 Zobrazení



Poslední turnaj v kickboxu první poloviny roku Izlake open 2019 ve Slovinsku přinesl závodníkům z Wu-shu Pelhřimov medailový zisk tří zlatých, dvou stříbrných a tří bronzových medailí.

Mezinárodního turnaje pro děti a juniory, který se uskutečnil 8. června ve slovinském Izlake, se zúčastnili závodníci z Rakouska, Chorvatska, Slovinska a České republiky.

Pelhřimovský oddíl bojových umění tentokrát reprezentovali Michaela Dománková, David Jechníček, Adam Hájek a Jaroslav Dvořák. Všichni svěřenci trenéra Martina Dvořáka soutěžili v disciplíně pointfighting – přerušovaný zápas po zásahu.
.
Jako první nastoupil na tatami Adam (děti 6-7 let) , který startoval ve dvou váhových kategoriích (-28kg, +28kg) a v obou dokázal přesvědčivě zvítězit.
Jako další bojoval Jaroslav (děti 8-9 let +28 kg), který suverénně prošel celým turnajovým pavoukem (s celkovým skóre 37:0 !!!) a přidal pro Pelhřimov třetí zlato.
Míša (mladší žákyně -32 kg a -37 kg) se dostala do finálových bojů kde však na své soupeřky nestačila a získala dvakrát stříbrnou medaili.
Poslední zápasil David (starší žáci -47 kg a -52 kg). V obou svých kategoriích byl vyřazen v semifinále a vybojoval tak dvakrát bronz. David se ještě úspěšně zúčastnil vložené disciplíny E-kickboxing (použití elektronických vest pro přesnější bodování a rozhodování), kde získal také třetí místo.

Výjezd borců z Pelhřimova podpořila firma 1P – První Pozice.

  • Facebook
  • Twitter