Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté krátce po činu dopadli pachatele vraždy ve Žďáře

/
/
/
733 Zobrazení



Během několika dní se podařilo krajským kriminalistům na Vysočině objasnit vraždu třiapadesátileté ženy, která se stala v úterý 4. června ve Žďáře nad Sázavou. Dvaačtyřicetiletý obviněný muž skončil už ve čtvrtek v rukou policistů a sobotu putoval do vazební věznice.

„V objektu nelegálně provozované herny na náměstí Republiky ve Žďáře nad Sázavou byla v úterý 4. června v ranních hodinách nalezena mrtvá žena. Při prvotní ohledání těla bylo zřejmé, že třiapadesátiletá žena zemřela násilnou smrtí.
Po velice intenzivním šetření kriminalisté ve čtvrtek zadrželi dvaačtyřicetiletého muže, který je důvodně podezřelý ze spáchání tohoto zločinu. Vyšetřovatel v pátek zahájil jeho trestní stíhání a obvinil ho ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Současně podal státnímu zástupci podnět k vypracování návrhu na jeho vzetí do vazby. V sobotu proběhlo před soudem vazební řízení. Obviněný muž putoval v sobotu večer do vazební věznice v Brně. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody v trvání patnácti až dvaceti let, případně výjimečný trest,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že k případu prozatím nebude policie v průběhu vyšetřování poskytovat žádné bližší informace, aby nemařila účel trestního řízení.

  • Facebook
  • Twitter