Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opilý muž havaroval v lese na Novoměstsku, těžce zraněného ho našli policisté

/
/
/
831 Zobrazení



V sobotu 20. června v noci pátrali policisté po muži, který měl kolem osmnácté hodiny odjet na Novoměstsku do svého trvalého bydliště, tam ale nedojel.

Příbuzní se o něho obávali, a proto se obrátili po 23.00 o pomoc na policisty.
„Do pátrání po muži na motocyklu se zapojili policisté z obvodního oddělení v Novém Městě na Moravě, kteří pátrali v obci, kde se měla konat oslava, na níž byl, a také v okolí obce. Prověřili možné trasy, po nichž mohl muž na motocyklu jet. Muže kolem půlnoci našli policisté těžce zraněného v lesním porostu mezi Míchovem a Koníkovem. Na místě mu poskytli první pomoc a přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Ta muže převezla vozem do nemocnice Nové Město na Moravě. U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 0,44 promile alkoholu,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Policisté následně zjistili, že třiatřicetiletý řidič s motocyklem Yamaha projížděl po místní komunikaci v lesním úseku ve směru od křižovatky se silnicí III/36034 směrem k další křižovatce. „Na přímém úseku ve stoupání nepřizpůsobil rychlost jízdy a nejel takovou rychlostí, aby mohl zastavit motocykl na vzdálenost, na kterou má rozhled. S motocyklem narazil do jehličnatého stromu ležícího přes komunikaci. Při nehodě se zranil a i přes vážné poranění se snažil dostat se z místa a přivolat si pomoc. To se mu bohužel vzhledem k jeho poranění nepodařilo a našli ho až po několika hodinách od nehody policisté z obvodního oddělení Nové Město na Moravě. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na motocyklu ve výši asi 30 000 korun. Šetřením na místě policisté zjistili, že řidič při jízdě v daném místě nerespektoval svislou dopravní značku zákaz vjezdu všech motorových vozidel,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter