Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Online setkání k projednání územní studie kampusu vysoké školy v Jihlavě

/
/
/
617 Zobrazení



Území, které řeší územní studie nového kampusu Vysoké školy polytechnické Jihlava (VŠPJ), se rozkládá západně od autobusového nádraží a rámcově je vymezeno Tyršovou a Fritzovou licí a třídou Legionářů. Záměrem VŠPJ je vybudovat v daném území ubytovací zařízení pro studenty o kapacitě zhruba dvou set ubytovaných, na které nechává v současné době vypracovat projektovou dokumentaci.

Město Jihlava zve veřejnost na projednání návrhového konceptu Územní studie Kampus VŠPJ, které se uskuteční v pondělí 13. prosince online od 17.00. Zpracovatelkou územní studie je architektka Miroslava Zadražilová z brněnského ateliéru MAAUS, která přiblíží obsah konceptu územní studie a poté zde bude prostor pro názory z řad veřejnosti.

Územní studie vymezí v řešeném území plochy pro výstavbu dalších stavebních objektů v zájmu optimální urbanistické koncepce a prověří také potenciály pro naplnění ostatních funkcí, jako je například komerce nebo bydlení.

Vymezení řešeného území
  • Facebook
  • Twitter