Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Muž na Třebíčsku fyzicky napadl ženu a zaútočil na ni nožem

/
/
/
642 Zobrazení



Kriminalisté z Třebíče vyšetřují od čtvrtku 9. prosince okolnosti násilného trestného činu, ke kterému došlo ve čtvrtek po třinácté hodině odpoledne v Mastníku na Třebíčsku. Třiapadesátiletý muž, cizí státní příslušník, po předchozí slovní rozepři fyzicky napadl čtyřiačtyřicetiletou ženu.

„K činu došlo v obytné části bývalého zemědělského provozu. Muž opakovaně udeřil ženu do hlavy a poté na ní zaútočil nožem. Krátce po činu ho policisté zadrželi. Zraněnou ženu transportovala posádka zdravotnické záchranné služby do nemocnice, kde zůstala hospitalizována.
Muž podezřelý ze spáchání násilného trestného činu byl v podnapilém stavu převezen k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici do Jihlavy. Čelí obvinění ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Vyšetřovatel podal podnět státnímu zástupci k vypracování návrhu na mužovo vazební stíhání. Státní zástupce se s názorem vyšetřovatele ztotožnil a podal k okresnímu soudu v Třebíči návrh, aby byl muž stíhán vazebně. V sobotu 11. prosince se před okresním soudem v Třebíči konalo vazební zasedání a obviněný muž byl vzat do vazby. Přímo ze soudní síně ho policisté z pohotovostního a eskortního oddělení převezli do vazební věznice v Brně,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
V případě prokázání viny hrozí muži podle informací policistů trest odnětí svobody až na deset let. Další okolnosti tohoto násilného trestného činu, stejně jako jeho motiv, jsou předmětem policejního vyšetřování.

  • Facebook
  • Twitter