Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oblíbený Pokáč vystoupí ve čtvrtek Havlíčkově Brodě

/
/
/
1578 Zobrazení



Jan Pokorný, který vystupuje pod pseudonymem Pokáč, je úspěšný písničkář a textař pop folkové scény. V Havlíčkově Brodě se představí čtvrtek 18. června od 20.30 v klubu Oko.

Jeho příznivci rádi vzpomínají na koncert, který byl v v klubu Oko v sobotu 8. prosince 2018, kdy spolu s ním vystoupil písničkář Michal Horák. Na základě velké návštěvnosti přijel Pokáč do klubu Oko v sobotu 4. dubna 2020. Přes smsticket.cz byl koncert vyprodaný během pár dní. „Vzhledem ke koronaviru jsme dubnový koncert zrušili. Podařilo se nám zajistit náhradní termín. Původní dubnové vstupenky jsou platné na náhradní koncert. V klubu Oko nebudou v prodeji vstupenky,“ uvedl Jakub Baloun, produkční klubu Oko.
Pokáč složil píseň I když jsme plešatý, kterou nazpíval společně s Annou Slováčkovou. Černobílý videoklip vznikl zkraje dubna. Režie a kamery se ujal Jakub Mahdal a kvůli pandemii se natáčel v oddělených prostorách, aniž by se oba interpreti potkali. Klip má 1 245 000 zhlédnutí.

  • Facebook
  • Twitter