Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O suchu a kůrovci v Havlíčkově Brodě

/
/
/
733 Zobrazení



Okrašlovací spolek Budoucnost pořádá ve čtvrtek 21. listopadu pravidelnou podzimní rozpravu, tentokrát na téma Sucho, kůrovec a biotická mapa, velký problém globálním i lokálním pohledem.

Hlavními řečníky rozpravy budou z globálního pohled Jan Pokorný, ředitel společnosti ENKI, o. p. s,, z havlíčkobrodského pohled Karel Kryšpín, správce městských lesů.
„Je nám jasné, že tak složité téma zde v Havlíčkově Brodě jistě nevyřešíme. Rozprava by nám ale měla umožnit/pomoci více se orientovat v souvislostech tohoto velkého fenoménu, který zcela jednoznačně výrazným způsobem poznamená les a krajinu, jak ji známe ve středoevropském prostoru a u nás, zde, na Vysočině,“ popsal Jan Schneider, mluvčí a čestný předseda Okrašlovacího spolku Budoucnost Havlíčkův Brod.
Veřejná rozprava se koná v 17.00 v sále AZ Centra Havlíčkův Brod. Po úvodních vystoupeních bude následovat otevřená diskuse.

  • Facebook
  • Twitter