Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Loupežné přepadení čerpací stanice v Třebíči, policisté žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
776 Zobrazení



Neznámý pachateli přepadl v pátek 15. listopadu před třetí hodinou ráno čerpací stanici na Velkomeziříčské ulici v Třebíči. Policisté se s žádostí o spolupráci při jeho dopadení se obracejí na veřejnost.

„Pachatel přišel na čerpací stanici a se zbraní v ruce požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. S částkou několik tisíc korun poté z místa utekl. Ke zranění osob nedošlo.
Ihned po přijetí oznámení o loupeži vyjely do lokality policejní hlídky a začaly okamžitě po pachateli pátrat,“ přiblížila policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Policisté po pachateli kriminalisté intenzivně pátrají. Obracejí se zároveň na veřejnost s žádostí o spolupráci při objasňování tohoto závažného trestného činu. „Žádáme občany, kteří pachatele na kamerovém záznamu poznají nebo by mohli poskytnout informace k jeho vypátrání, aby se obrátili na tísňovou linku 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ dodala tisková mluvčí. Za spáchaný zvlášť závažný zločin loupeže hrozí pachateli podle informací policistů trest odnětí svobody až na deset let.

  • Facebook
  • Twitter