Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O budoucnosti Evropy budou v Brodě debatovat generál Pavel i soudkyně Wagnerová

/
/
/
937 Zobrazení



Další dvě přednášky s novináři a dalšími známými osobnostmi můžou odpoledne a večer navštívit lidé v Havlíčkově Brodě. Organizátoři Letní žurnalistické školy do města pozvali například generála Petra Pavla, bývalou ústavní soudkyni Elišku Wagnerovou nebo novináře Pavla Tomáška.

Právě Wagnerová s Pavlem budou večer diskutovat o tom, jakým hrozbám v současnosti čelí Evropa. Řeč bude jistě o Rusku nebo o růstu významu populistických politických stran. Debatu, která začne v 19.00, bude moderovat šéfredaktor Deníku N Pavel Tomášek.

Na odpoledne pořadatelé Letní žurnalistické školy připravili diskusi s ryze novinářskou tematikou. Do Havlíčkova Brodu přijedou tři mladí žurnalisté, kteří budou mluvit o tom, jak složité je pro mladé lidi se prosadit v současných českých médiích.

O své zkušenosti se podělí Andrea Procházková z Respektu, Filip Zajíček z DVTV a Filip Titlbach, který nedávno odešel z Českého rozhlasu do Deníku N. Debata začne v 15.30.

Obě setkání se konají v havlíčkobrodském Klubu Oko. Vstup je volný. Zájemci se nemusí předem nikam hlásit ani registrovat. Kompletní program patnáctého ročníku Letní žurnalistické školy je k dispozici ZDE.

  • Facebook
  • Twitter