Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havárie komplikovaly provoz na dálnici D1 na Vysočině

/
/
/
828 Zobrazení



Ve středu 21. srpna ráno komplikují provoz na dálnici D1 ve směru na Brno na Vysočině dopravní nehody. První se stala na 143,5. kilometr po půl třetí, další dvě okolo páté hodiny na 131,6 kilometru.

„Při první se střetla dvě nákladní auta, nehoda se sice obešla bez zranění, ale dálnice byla v obou směrech zcela neprůjezdná, neboť se jedná o úsek, který je v modernizaci a provoz je zde omezený pouze na jeden jízdní pás, nehoda se stala těsně před nájezdem na most Vysočina. Ve 3.10 byl obnoven provoz ve směru na Prahu a ve 4.05 byl obnoven provoz ve směru jízdy na Brno,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Další dvě havárie po páté hodině zastavily provoz na kilometru 131,6. „Při jedné nehodě se střetla dvě nákladní auta a při druhé nákladní a dodávkové vozidlo. Dálnice se podařilo v 5.55 minut zprůjezdnit jedním – levým jízdním pruhem,“ dodala Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter