Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nová chirurgická ambulance v Habrech bude ordinovat v pozdních odpoledních hodinách

/
/
/
2347 Zobrazení



Chirurgické oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod otevírá od ledna 2019 detašované pracoviště v Habrech. Chirurgická ambulance na zdejším zdravotnickém středisku bude otevřená dvakrát v týdnu v odpoledních hodinách a nabídne služby pro celou spádovou oblast, kde ošetření chirurgem chybí.
„S vedením města jsme se domluvili, že zde zajistíme chod chirurgické ambulance pro pacienty z Habrů a širokého okolí. Do ambulance budou moci přijít bez objednání. Zároveň jim odpadne dojíždění na převazy a kontroly do brodské nemocnice,“ sdělil primář chirurgického oddělení Jiří Drápela. Umožnit pacientům návštěvu ambulance tak, aby si v práci nemuseli brát dopoledne volno či dovolenou byl pak důvod pro volbu odpoledního provozu.
V ambulanci se budou střídat tři lékaři a sestry z chirurgického oddělení pod vedením Jaroslava Bělehrádka. Ambulance nabídne péči pacientům s chirurgickým onemocněním, zejména u chronických onemocnění, kontroly po hospitalizacích, převazy a další služby. Při komplikovaných onemocněních je samozřejmě zajištěna návaznost na brodskou nemocnici. „Pokud pacient přijede na kontrolu či převaz do nemocnice, často musí čekat na ošetření delší dobu. Prioritou v nemocnici je péče o akutní případy a je zde logicky větší množství pacientů. To v nové ambulanci odpadne, časem zvážíme i možnost objednání na konkrétní čas,“ prozradil vedoucí lékař ambulance Bělehrádek.

Lékaři budou ordinovat od 8. ledna 2019 každé úterý a čtvrtek od 15.30 do 18.30.
Lékaři ambulance: MUDr. Jaroslav Bělehrádek, MUDr. Adam Nedvěd, MUDr. Pavel Bílek
Sestry: Marie Kafková, Petra Pospíšilová, Olga Brabcová
Ordinační doba: úterý a čtvrtek 15.30 až 18.30.
Místo: Zdravotnické středisko, Sázavská 427, Habry
Telefon: 735 716 850

  • Facebook
  • Twitter