Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noční nehoda na dálnici D1 se obešla bez zranění

/
/
/
527 Zobrazení



Na dálnici D1 na kilometru 159,5 u Velké Bíteše v noci z pátku na sobotu 1. května bourala dvě osobní auta. Devětačtyřicetiletý Rumun, který vezl ještě tři další spolujezdce, nepřizpůsobil rychlost jízdy a střetl se s přívěsem u druhého osobního auta s německou registrační značkou, který nakonec skončil ve svodidlech. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil.

Řidič vozidla z Německa jel v tu chvíli v pravém jízdním pruhu před autem rumunského řidiče. Po nárazu se druhé auto dostalo do smyku a začalo se otáčet směrem vpravo, kdy přejelo přes pravý jízdní pruh na zpevněnou krajnici a vjelo do travnatého příkopu, kde narazilo do oplocení a zůstalo stát proti směru jízdy. Auto s německou značkou s přívěsem vjelo po střetu do levého jízdního pruhu. „Řidič se snažil situaci zvládnout, ale dostal neřízený smyk, přejel přes pravý jízdní pruh, dále zpevněnou krajnici a narazil do svodidel. Po nárazu odpojil od vozidla připojený přívěs, který narazil do travnatého příkopu a oplocení,“ informovala krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že ani u jednoho z řidičů dechové zkoušky požití alkoholu neprokázaly a při nehodě se nikdo nezranil.

  • Facebook
  • Twitter