Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nemocnice Pelhřimov: Nové webové stránky jsou moderní, jasné a přehledné

/
/
/
640 Zobrazení



Nemocnice Pelhřimov má nové webové stránky. Moderní prezentace je strukturovaná, propracovaná s kompatibilním vizuálním stylem, který uživatelům umožňuje snadný, intuitivní pohyb po jednotlivých podstránkách. Nový web se dočkal úpravy po bezmála deseti letech.

„Sledujeme moderní trendy a reagujeme na ně. V současné době je potřeba více než kdy jindy, aby pacienti pelhřimovské nemocnice dostávali informace jednoduše, srozumitelně a přehledně,“ sdělil ředitel pelhřimovské nemocnice Michal Kozár.

Nové webové stránky mají responzivní design, kdy jsou přizpůsobeny chytrým telefonům a obdobným elektronickým zařízením. Na hlavní stránce najdou uživatelé ve struktuře aktuality, rozdělení jednotlivých oddělení a ambulancí nebo informace pro pacienty či odbornou veřejnost. V hlavním menu jsou zastoupeny nejnovější zprávy týkající se například onemocnění covid-19, přihlášení do e@ambulance nebo oznámení pro dárce krevních složek. „Nové webové stránky splňují základní pravidla přístupnosti zakotvená v legislativě jako je např. dostupnost a čitelnost obsahu,“ přiblížil vedoucí ICT oddělení pelhřimovské nemocnice Karel Kužel.

Uživatelé si navíc mohou nechat nově zasílat upozornění na aktuality a další užitečné informace e-mailem. Emailová adresa bude zachována v tajnosti a nebude nikomu poskytnuta. Odběr může uživatel kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každého emailu. Doména webových stránek Nemocnice Pelhřimov se nezměnila, stále zůstává hospital–pe.cz.

  • Facebook
  • Twitter