Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nejlepší poháry na Vysočině

/
/
/
1055 Zobrazení



Pořádáte soutěž nebo chcete jen někoho obdarovat, ale nevíte, jakou zvolit cenu? Čokoláda nebo balíček sladkostí se vám zdají jako málo hodnotné? Chcete vytvořit vzpomínkové předměty pro všechny zúčastněné, nebo jen řádně ocenit vítěze? Pak jsou kvalitní české poháry společnosti Poháry Bauer přesně to pro vás!

Jaké poháry firma nabízí?
Mezi odměny za vítězství nebo dobře odvedenou práci však nepatří jen poháry. Odměnou a potěšením pro vaše blízké nebo účastníky soutěže mohou být také medaile, plakety nebo věnce. Prodejna společnosti Poháry Bauer v Jihlavě nabízí hned několik druhů pohárů. Vybrat si tak můžete buď podle ceny, nebo podle vámi preferovaného materiálu z pohárů skleněných nebo patrových. Radost ale může udělat i v Americe oblíbené kokardy nebo plakety.

Co činí poháry tak výjimečnými?
Absolutním vítězem, co se týče obdarovaných, jsou však stále poháry. Vystavit si pohár, uchovat si navždy vzpomínku na krásně strávený čas a každý den si to připomínat – to jsou poháry. Co však činí právě ty jihlavské tak výjimečnými?

Unikátní sortiment
Kvalita, propracovanost a unikátnost – to jsou poháry z Jihlavy. Nechte si udělat pohár na míru přímo pro vás, přesně podle vašich požadavků. Poháry jsou nabízené v různých velikostech i tvarech. Pohár na fotbalový turnaj? Není problém!

Výroba z akrylátu
Akrylát je materiál dobře tvarovatelný, ohebný a pružný-díky tomu ho jen tak nezničíte. Právě z akrylátu je vyráběna většina našich pohárů, které díky tomu získávají ještě větší jedinečnost a kvalitu.

Personifikace-udělejte si pohár, jaký chcete
Poháry mají velkou výhodu oproti ostatním-můžete si je udělat takové, jaké chcete! Vlastní potisk, výběr z nejrůznějších tvarů a materiálů. Nechte si i vy vyrobit pohár na míru od nejlepší firmy na Vysočině.

Placená reklama

  • Facebook
  • Twitter