Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nakoukněte do kouzelného světa skřítků a víl v Dolní Rožínce

/
/
/
2585 Zobrazení



Prázdniny jsou už ve své druhé polovině, a pokud stále přemýšlíte, jak zabavit své děti a kam vyrazit na rodinný výlet, můžete zajet navštívit skřítky a víly. Kulturní dům v Dolní Rožínce se totiž proměnil v pohádkovou vesničku.

Na návštěvníky tu čeká 200 pohádkových postaviček. Své domečky tu mají trolové, čarodějnice, lesní víly, skřítci pracanti a dokonce tu najdete i skřítka, který pro své kamarády upekl pizzu. Při prohlídce se můžete pokusit všechny postavičky spočítat a schválně, jestli se některý zlobivý skřítek nebude schovávat. Nezapomeňte započítat i toho, který čeká hned u vstupu, ale pozor na něho, je nerad když ho někdo ruší.

Při prohlídce se také nezapomeňte vyfotit ve skřítkovém fotokoutku, kde se s vámi dokonce vyfotí i jedna malá víla. Pozorní návštěvníci si mohou přečíst o jednotlivých skřítcích, co přesně dělají, jestli jsou hodní anebo naopak své lidské spolubydlící jen chtějí obtěžovat. Třeba po návštěvě této výstavy si při procházce lesem budete dávat větší pozor, abyste nešlápli na chaloupku lesní víly anebo aby vás nevystrašil nějaký ten schovaný bubák.

Sama autorka Jana Kuchařová se o skřítky každý den stará a tak pokud se o nich budete chtít dozvědět něco víc, nebojte se zeptat. Sama jim také pomáhá s výrobou jejich domečků, šití oblečení a pečení všech možných dobrot. Výstava je otevřená každý den od 10 do 16 hodin a je vhodná jak pro malé tak velké návštěvníky a potrvá do konce prázdnin. Pokud patříte mezi ty větší, tak raději brýle sebou, jelikož někteří skřítkové se umí opravdu šikovně schovávat.

Více se o výstavě dozvíte na www.svetskritkuavil.com.

  • Facebook
  • Twitter