Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havárii na Pelhřimovsku jeden z účastníků nepřežil

/
/
/
1402 Zobrazení



K tragické dopravní nehodě došlo v neděli 2. srpna na Pelhřimovsku. Kolem šesté hodiny ráno havarovalo na silnici druhé třídy v katastru Nového Rychnova osobního auto.

„Při havárii jedna osoba utrpěla velmi vážná zranění, kterým na místě podlehla. Policisté na místě řídí dopravu kyvadlově,“ uvedla prvotní informace policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

„V 5.47 přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina oznámení o dopravní nehodě osobního vozu u Nového Rychnova na Pelhřimovsku. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Pelhřimova. Při nehodě přišel o život řidič a další dva lidé utrpěli zranění. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zásah stále probíhá,“ doplnila Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Řidič vozu Škoda jel ve směru od Vyskytné a při projíždění zatáčkou vyjel mimo silnici a narazil do stromu. „Osmnáctiletý řidič při nehodě utrpěl  mnohačetná zranění neslučitelná se životem, kterým na místě události podlehl. Ve voze cestovaly další dvě osoby, které utrpěly lehká zranění, transportovala zdravotnická záchranná služba do nemocnice. Zjišťování příčiny a okolností tragické dopravní nehody je předmětem dalšího šetření,“ přidala další informace během dopoledne Stanislava Rázlová.

  • Facebook
  • Twitter