Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku se v pondělí střetla dvě auta

/
/
/
649 Zobrazení



V pondělí 2. května se u Hodic srazila po čtvrté hodině odpoledne jednadvacetiletý řidič s vozem Peugeot, který jel od Telče a při projíždění zatáčky vyjel do levého jízdního pruhu, s protijedoucího autem Opel.

„Po střetu se vozidlo Peugeot převrátilo na střechu do příkopu. Těžce se zranila spolucestující ve voze Peugeot, kterou zdravotnická záchranná služba letecky transportovala do brněnské nemocnice. Vážné zranění utrpěl také další spolucestující, kterého zdravotníci letecky transportovali do nemocnice v Českých Budějovicích. Zranění utrpěl i řidič vozu Opel a jeho spolucestující, které zdravotnická záchranná služba převezla do jihlavské nemocnice,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Policisté dechovými zkouškami u obou řidičů požití alkoholu vyloučili, také test na zjištění návykových látek byl negativní. „Předběžně vyčíslená škoda, která vznikla na vozidlech, přesáhla sto tisíc korun.  Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Zjišťují příčinu a veškeré související okolnosti vážné nehody, případ prověřují,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter