Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku se střetlo osobní auto s nákladním vlakem

/
/
/
865 Zobrazení



V úterý 24. dubna se po dvacáté hodině střetlo na nezabezpečeném železničním přejezdu v Třešti osobní auto a manipulační nákladní vlak. V osobním autě se zranili dva cestující.

„Policisté zjistili, že osobního auta projížděl po účelové komunikaci ve směru od místních zahrad směrem k Palackého ulici. Při vjíždění na železniční přejezd zřejmě nerespektoval dopravní značení Stůj, dej přednost v jízdě a vjel na železniční přejezd ve chvíli, kdy po železniční trati přijížděl ve směru od Telče manipulační nákladní vlak a došlo ke střetu.

Místo nehody, archiv Policie ČR

Při dopravní nehodě cestovaly v osobním voze dva lidé, řidič si způsobil těžké zranění a zdravotnická záchranná služba ho převezla do Nemocnice Jihlava. Lehce se zranil spolucestující z osobního auta, který byl také převezen na ošetření do Nemocnice Jihlava. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Hmotnou škodu odhadli policisté na 170 000 korun, u strojvedoucího vlaku i řidiče osobního vozu vyloučili dechovou zkouškou požití alkoholu. Další okolnosti dopravní nehody nadále šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter