Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na jihlavské polytechnice odpromovali první letošní absolventi

/
/
/
674 Zobrazení



Na Vysoké škole polytechnické Jihlava (VŠPJ) proběhla ve čtvrtek 10. března první letošní slavnostní promoce. Z celkového počtu 32 absolventů, kteří úspěšně ukončili studium v lednu a v únoru tohoto roku, se promočního obřadu zúčastnila většina.

Kromě 19 bakalářů si diplom převzala také novopečená magistra – absolventka oboru Kvalita a bezpečná práce ve zdravotnictví. Absolventka Romana Fialová si kromě bakalářského diplomu odnesla i ocenění za 2. místo v soutěži o nejlepší bakalářskou práci oboru Finance a řízení za závěrečnou práci s názvem Nájem majetku fyzických osob v ČR v daňových souvislostech.

„Vzdělávání není zakončeno titulem, vzdělávání je celoživotní úděl. Nehovořím pouze o odborném vzdělávání, ale o rozvoji osoby, osobnosti,“ uvedl rektor vysoké školy Václav Báča ve svém projevu k absolventům. Slavnostního aktu se vedle akademických pracovníků, vedení školy a zástupců obou komor akademického senátu zúčastnili v roli čestných hostů i zástupci statutárního města Jihlava Petr Ryška a Martin Laštovička spolu se zástupci Kraje Vysočina – radním pro školství Janem Břížďalou a radním pro životní prostředí a zemědělství Pavlem Hájkem.

Absolventi měli po promoci možnost zvěčnit se se svými blízkými ve fotokoutku a také se přímo na místě zaregistrovat do Klubu absolventů VŠPJ, a zůstat tak se svou alma mater i nadále v kontaktu.

Příští promoce jsou plánovány v polovině července tohoto roku. Diplomy během nich obdrží absolventi, kteří ukončí své studium v letním semestru.

  • Facebook
  • Twitter