Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na infekčním oddělení jihlavské nemocnice mají nový přístroj likvidující nebezpečné bakterie

/
/
/
1045 Zobrazení



Na infekčním oddělení Nemocnice Jihlava pořídili nový parní čistič, který dokáže spolehlivě zahubit bakterie. Zdravotníci ho budou využívat denně. Přístroj za třicet tisíc korun se mohl pořídit díky sponzorovi.

Parní čistič dokáže odstranit biologické nečistoty a vysterilizovat nemocniční prostředí. Personál bude přístroj, který vypadá jako domácí parní čistič, využívat denně: „Využití najde především na pokojích. Sterilizovat se s ním dají postele, kachličky v koupelně nebo toaleta. Vyčistit se s ním dají také omyvatelné nátěry na zdích. Na našem oddělení rozhodně najde široké využití,“ vysvětluje vrchní sestra Eva Trnková.

Tento čistič umožňuje čistit bez použití chemikálií. Je hygienický a přátelský k životnímu prostředí. Pára o vysoké teplotě odstraňuje nečistoty a zabíjí bakterie i prachové částice.

Parní čistič se mohl pořídit díky sponzorovi. Třiceti tisíci korunami na něj přispěla společnost Bosch Diesel, která Nemocnici Jihlava podporuje dlouhodobě.

  • Facebook
  • Twitter