Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na dálnici zemřel po nárazu do návěsu řidič osobního auta

/
/
/
194 Zobrazení



Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali ve čtvrtek 18. dubna v nočních hodinách oznámení o dopravní nehodě, která se stala okolo 22.00 na dálnici D1 na km 88,7 ve směru na Brno.

„Řidič – jednalo se o devatenáctiletého cizího státního příslušníka – s osobním vozidlem Chevrolet Matiz z nezjištěných příčin narazil při sjíždění k dálniční odpočívce přední částí vozidla do zadní části zaparkovaného návěsu, který zde stál. Jízdní souprava stála při pravém okraji odbočovacího pruhu, na neosvětleném místě, označená reflexní vestou oranžové barvy, která byla pověšená na levém zadním rohu návěsu a souprava měla rozsvícena obrysová světla. Jízdní soupravu zde odstavil řidič, který uvnitř kabiny vozidla vykonával bezpečnostní přestávku,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že po nárazu zůstalo osobní vozidlo zaklíněno pod zadní částí návěsu.

„Následkem dopravní nehody řidič v osobním vozidle utrpěl rozsáhlá zranění, která byla neslučitelná s životem, a na místě dopravní nehody svému zranění podlehl. Na místě policisté u řidiče nákladní soupravy provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Řidič cestoval ve vozidle sám,“ doplnila Dana Čírtková. Další okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů dálničního oddělení Velký Beranov.

  • Facebook
  • Twitter