Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mistrovství světa v biatlonu odstartuje za sto dní

/
/
/
441 Zobrazení



Za necelých 100 dní odstartuje závodem smíšených štafet IBU Mistrovství světa v biatlonu v Novém Městě na Moravě 2024. Odpočet do startu jedné z největších sportovní událostí roku 2024 můžete sledovat přímo ve Vysočina Areně a na Vratislavově náměstí v Novém Městě na Moravě.

„Na to, že ještě ani nezačala sezóna, je zájem fanoušků obrovský. Hlavně o víkendové závody. Na druhý víkend jsou už teď ty nejlepší tribuny téměř vyprodané, takže by fanoušci neměli s nákupem vstupenek váhat,“ uvedl na webu českého biatlonu předseda organizačního výboru Jiří Hamza.

Vysočina Arena prošla před šampionátem velkou rekonstrukcí a rozšířením. „Nejviditelnější je nová tribuna E, v jejíž útrobách najdou zázemí fanoušci i týmy. Rekonstrukcí ale prošel prakticky celý areál. Aktuálně se testuje nové osvětlení, které je mezi evropskými areály nejmodernější. Nové jsou i datové sítě nebo trafostanice. Mladí biatlonisté už si také mohli vyzkoušet upravenou podobu tratí, které jsou teď v letní i zimní variantě téměř totožné,“ uvádějí biatlonisté.

Mistrovství světa v biatlonu odstartuje se Vysočině koná od 7. do 18. února 2024, první závod odstartuje ve středu 7. února 2024 v 17:20. Vstupenky můžete zakoupit zde.

  • Facebook
  • Twitter