Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Michal Pavlíček zavítá do Chotěboře

/
/
/
1273 Zobrazení



Tančírna Panského domu v Chotěboři uspořádá v pátek 8. dubna od 20.00 koncert Michal Pavlíček a Trio – Narozeninové turné. Kytarový virtuóz a skladatel Michal Pavlíček oslavil 65 let 14. února 2021. K tomuto významnému jubileu je naplánované speciální Narozeninové turné.

Michal Pavlíček působí či působil ve skupinách Pražský výběr, Stromboli, Big Heads, BSP, Trio a Supergroup. Jako autor a interpret se podílel na albech mnoha umělců (Koubková, Michnová, Načeva, Basiková, Střihavka, Müller ad.). Je autorem nespočtu skladeb (Země vzdálená, Holka, čapni draka, Veliké lalulá, Zubatá, Chvastoun, Ó hory, ó hory ad.), hudby k šestnácti celovečerním filmům (Proč?, Odcházení, Přijde letos Ježíšek? ad.), k deseti televizním seriálům (Červený bedrník , Místo nahoře, Místo v životě, Cesty domů, Špačkovi v síti času ad.) a 35 televizním inscenacím (Přepadení, Tatínkova holčička, Divnovlásky ad.). Napsal čtyři muzikály (Klaun, Excalibur, Obraz Doriana Graye, Dáma s kaméliemi), šest baletů (Minotaurus, Kráska a zvíře, Malý princ ad.) a hudbu k 23 divadelním představením (Akvabely – Klicperovo divadlo, Velice modrý pták – Husa nas provázku, Cyrano z Bergeracu – Divadlo v Celetné, Višňový sad – Divadlo na Vinohradech ad.). Byl aktérem a spolutvůrcem 123 dílů hudebního cyklu Na Kloboučku a mnoha dalších hudebních projektů. V roce 2015 byl uveden do Síně slávy Akademie populární hudby.

Trio vystoupí v Chotěboři ve složení: Martin Ivan – basová kytara, Michal Daněk – bicí a Michal Nejtek – klávesy. Hostem na turné je zpěvačka Milly Honsová. Na závěr hudebního večera v Tančírně Panského domu zahraje domácí skupina 3x Jan Band.

Skupina 3 x Jan Band
  • Facebook
  • Twitter