Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Michal Obešlo a Radek Skála vyhráli mistrovství České republiky v deblu

/
/
/
559 Zobrazení



Čtyři medaile přivezli stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod z mistrovství České republiky pro rok 2021, které hostilo Národní tréninkové centrum v Havířově. Tři mají bronzovou hodnotu a jsou ze singlů, nejcennější zlatou získala, dvojice Michal Obešlo – Radek Skála ve čtyřhře mužů.

Havlíčkobrodská dvojice ve finále deblu porazila Františka Onderku a Patrika Klose (SF SKK El Niňo Praha, TJ Ostrava KST) 3:1 na sety. Zatímco pro zkušeného Michala Obešla to je již třetí deblový titul v kariéře (v roce 2011 vyhrál čtyřhru s Petrem Kauckým a o dva roky později mix s Hanou Matelovou), Radek Skála si připsal na konto premiérovou medaili z českého šampionátu v kategorii dospělých, a to hned zlatou!

Devatenáctiletý Radek Skála měl v Havířově napilno, startoval hned ve čtyřech soutěžích! Ke zlatu v deblu přidal ještě jeden cenný kov. Ve dvouhře mužů do 21 let se probojoval do semifinále a získal bronzovou medaili. V boji o postup do finále Skála prohrál se Šimonem Bělíkem z SKST Havířov.

Michal Obešlo s Radkem Skálou při své deblové premiéře získali v Havířově zlato!

Další dvě bronzové medaile získali v nejsledovanější soutěži – dvouhře mužů zkušení stolní tenisté, opory extraligového týmu HB Ostrov Dmitrij Prokopcov a Tomáš Tregler. Oba čeští exreprezentanti v Havířově potvrdili své nasazení a probojovali se mezi čtyři nejlepší hráče turnaje. V boji o postup do souboje o titul však neuspěli. Dmitrij Prokopcov v semifinále prohrál s největším překvapením turnaje havířovským Šimonem Bělíkem 1:4. Blíž k finálové účasti měl Tomáš Tregler, jenže v dlouho vyrovnané partii s pozdějším vítězem šampionátu Jiřím Vráblíkem nakonec podlehl v šesti setech.

Stolní tenisté HB Ostrov si po republikovém šampionátu dlouho neodpočinou. Obhájce mistrovského titulu již ve čtvrtek 14. října čeká předehrávané utkání 5. kola české Extraligy proti celku TTC Ostrava 2016. Tento atraktivní zápas začne v ostravské hale Černá Louka v 18:00 hodin a přímým přenosem ho odvysílá Arena Sport1.

Titulní foto: flickr ČAST

  • Facebook
  • Twitter