Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Městské lázně v Novém Městě na Moravě slaví osmé narozeniny, počet návštěvníků překročil tři čtvrtě milionu

/
/
/
317 Zobrazení



Na 790 tisíc návštěvníků za osm let prošlo Městskými lázněmi v Novém Městě na Moravě. V rámci destinačního území Koruny Vysočiny se tak staly druhým nejvíce navštěvovaným místem. A protože osmé jubileum si zaslouží oslavu, v lázních se rozhodli, že budou slavit společně s návštěvníky od pondělí 6. do pátku 10. listopadu.

„V těchto dnech nabízíme čtyřicetiprocentní slevu na tříhodinové vstupné i pro rodiny. Využít mohou také slevu ve výši dvacet procent na koupel nebo masáž. Během týdne se uskuteční tři saunové rituály – 6., 7. a 10. listopadu, vždy od 18.00,“ popsal Jiří Janeček, jednatel Novoměstských služeb, které provoz Městských lázní v Novém Městě na Moravě zajišťují. Každý den bude navíc ze vstupenek vylosován jeden výherce, který získá odměnu.

Městské lázně v září prošly nejenom pravidelnou servisní odstávkou, ale současně také různými rekonstrukčními pracemi. Ty mimo jiné zahrnuly i generální obnovu finské sauny, kde bylo vyměněno obložení stěn i lavice a kamna byla osazena novými minerálními kameny.

Lidé si mohli Městské lázně v Hornické ulici poprvé prohlédnout při dni otevřených dveří ve čtvrtek 12. listopadu 2015 a vykoupat se v nových bazénech poprvé dostali příležitost o dva dny později – v sobotu 14. listopadu 2015. Tím byl zahájen provoz zařízení za bezmála sto milionů korun zaměřeného na sportovní i rekreační vyžití. Lázně veřejnosti nabízejí plavecký bazén se čtyřmi drahami, relaxační bazén, brouzdaliště pro děti se skluzavkou či vířivku včetně zázemí. Nechybí wellness s Kneippovou lázní, saunou a aromatickou solnou lázní, masáže, solárium, fitness část nebo bufet.

Jenom za první měsíc provozu lázně navštívilo 16 377 lidí – z nich tři tisíce návštěvníků přišly v rámci dne otevřených dveří, 9 617 navštívilo bazénovou část, 2 688 wellness část a 1 072 zájemců si vyzkoušelo fitness centrum.
Novostavba Městských lázní v Novém Městě na Moravě taktéž získala ocenění Stavba Vysočiny 2015 v soutěži pořádané spolkem Stavba Vysočiny ve spolupráci se Svazem podnikatelů ve stavebnictví ČR, Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Krajem Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter