Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Malečský zámek hostil další dobročinný bazar

/
/
/
229 Zobrazení



Charitativní bazar se uskutečnil v sobotu 7. října na zámku v Malči u Chotěboře, v pořadí osmnáctého pokračování se zúčastnilo přes sto návštěvníků, kteří tak mohli podpořit vybrat peníze pro potřebné.

„Bazar jsem začala pořádat jednak proto, aby se zámek otevřel veřejnosti, protože byl mnoho let zavřený a lidé začali o nás trousit různé historky, ale především jsem chtěla podpořit potřebné lidi.
V prvních letech se stále rekonstruovalo a už se bazar pořádal. Včera byl už osmnáctý. Každý rok pořádáme dva bazary na jaře a na podzim, myslím, že je to pěkná tradice a lidé se k nám vrací a přicházejí další. Je to pro mě velká radost vidět tolik lidí, kteří chtějí pomáhat. Pokaždé přijde přes to lidí,“ popisuje Hana Macháčková, která každoročně vybranou částku daruje někomu, kdo ji potřebuje. „Nemocné dítě nebo dospělý, postižený člověk, samoživitelce po požáru domu, vždy se někdo najde v našem regionu. Včerejší vybranou částku daruji ženě samoživitelce, která má rakovinu a podstupuje náročnou léčbu v Brně,“ uzavírá Hana Macháčková.

  • Facebook
  • Twitter