Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lučice 2019 zná vítěze na 64 šachových polích

/
/
/
984 Zobrazení



Za účasti 35 žáků a žákyň se v pátek 12. dubna uskutečnil v tělocvičně Obecního úřadu v Lučici tradiční šachový turnaj za účasti děti ze šachových kroužků z Lučice, Havlíčkova Brodu, Okrouhlice.

Hrály se dva turnaje M – žáci a žákyně do 10 let, S – žáci a žákyně do 14 let. Tempo 15 minut na partii pro každého hráče na sedm kol. Urputné boje na šachovnicích do poslední partie turnaje, o výsledku na prvních místech muselo rozhodnout pomocné hodnocení.

V turnaji M se zúčastnilo 17 žáků, z toho tři děvčata a vítězem se stal Kvído Wasserbauer ze ZŠ V Sadech Havlíčkův Brod, lepším pomocným hodnocením před druhým Jankem Satrapou za ZŠ Wolkerova Havlíčkův Brod, oba vybojovali 6,5 bodu. Na třetím místě se umístila Adélka Celarová ze ZŠ Okrouhlice s pěti body. V turnaji S se zúčastnilo 18 žáků, z toho čtyři děvčata a vítězem se stal Matěj Pavliš ze ZŠ Konečná Havlíčkův Brod, před Michalem Žáčkem ze ZŠ V Sadech Havlíčkův Brod a o pořadí také rozhodlo až pomocné hodnocení, když oba vybojovali 5,5 bodu, třetí s 5 body skončil Tomáš Koumar ze ZŠ Wolkerova Havlíčkův Brod. První tři vítězové turnajů M a S získali poháry.

Medaile, diplomy a věcné ceny pak obdrželi první tři v jednotlivých kategoriích.

Výsledky

H8
1. Jakub Jednota ze ZŠ V Sadech
2. Kryštof Včela ze ZŠ Lučice

H10
1. Kvído Wasserbauer ze ZŠ V Sadech
2. Janek Satrapa ze ZŠ Wolkerova
3. Štěpán Avuk ZŠ V Sadech.

D10
1. Adélka Celarová ze ZŠ Okrouhlice
2. Hanička Bártová ze ZŠ V Sadech
3. Anička Kadlecová ze ZŠ Okrouhlice

D12
1. Adélka Vrzáková ze ZŠ Lučice
2. Štěpánka Prášková ze ZŠ V Sadech
3. Nela Lukaničová ze ZŠ Lučice

H12
1. Matěj Pavliš ze ZŠ Konečná
2. Tomáš Koumar ze ZŠ Wolkerova
3. Vítek Fencl ze ZŠ Lipnice nad Sázavou

H14
1. Michal Žáček ze ZŠ V Sadech
2. Jakub Plachý ze ZŠ Wolkerova

D14
1. Anička Satrapová

Poháry a medaile zajistil ŠK TJ Jiskra.

  • Facebook
  • Twitter