Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Leap Camp 2020 parkourový tábor na Vysočině

/
/
/
1069 Zobrazení



S největší pravděpodobností se letošní dětské tábory uskuteční v plánovaném termínu a bez větších omezení. Proto už většina lidí, které tyto tábory pořádají, připravují pro děti program, zajišťují ubytování, vyřizují veškerá povolení a zkrátka doufají, že se situace nijak nezmění a děti si léto užijí v plné parádě.

Jeden z táborů na vysočině pořádá i skupina Leap Parkour z Havlíčkova Brodu. Bude to už v pořadí třetí tábor zaměřený jak na parkour, tak na hraní her. A pro letošní rok mají pořadatelé vymyšlené téma Vikingové, takže se mají děti opravdu na co těšit. A o co se tedy vlastně jedná. Leap Camp je sedmidenní tábor pro děti 8-16 let. Tábor je určený jak pro pokročilejší tak i pro úplné začátečníky. Na táboře se děti naučí, jak trénovat parkour správně a hlavně bezpečně pod vedením zkušených trenérů. Celý tábor doprovází i symbolický rámec a spousty her. Jak říká David Pospíchal, který je jedním z trenérů: „Pojď si s námi nejen zlepšit skill v parkouru, ale i užít spousty zábavy.“ Na památku si účastníci odnesou kromě spousty zážitků, nových přátel, a spousty hodin zábavy také táborové tričko a společnou fotku.
Letos na děti čeká temná a drsná doba Vikingů. Píše se rok 768 našeho letopočtu, blíží se zima a náš kmen hladoví. Dokážeš postavit loď a vydat se na otevřené moře, abys zachránil svůj rod? Budeš čelit nevídaným výzvám a dobrodružstvím…
Letošní Leap Camp bude mít dva turnusy:
Turnus 1 Pro děti 8-13 let (program se bude skládat: 50 % hra, 50 % parkour) Termín: 18.-25. 7. 2020
Turnus 2 Pro děti 10-16 let (program se bude skládat: 20 % hra, 80 % parkour) Termín: 8.-15. 8. 2020.

Více informací včetně přihlášky na tábor naleznete přímo na webu.

  • Facebook
  • Twitter