Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Krajská správa a údržba silnic opraví část Žižkovy ulice, řidiči musí počítat s objížďkou

/
/
/
821 Zobrazení



Kvůli rekonstrukci části Žižkovy ulice v Havlíčkově Brodě musí od středy 17. do neděle 21. listopadu řidiči počítat s uzavřením ulice v úseku od domu čp. 832 Vodovody a kanalizace Havlíčkův Brod, a. s., přes okružní křižovatku k obchodním domům Lidl a Albert po okružní křižovatku se silnicí I/34 v Žižkově ulici.

Celková délka uzavřené části činí zhruba 260 metrů. Příjezd na parkoviště obchodních center bude umožněn podle postupu prováděných prací.

Trasa objížďky povede obousměrně pro veškerou dopravu od okružní křižovatky s Dolní ulicí, Jihlavskou a Nádražní ulicí ke světelné křižovatce silnic I/34 Humpolecká a I/38 Masarykova ulice a II/150 a dál po silnici č. I/38 v Masarykově ulici po křižovatku se silnicí č. I/34 ulice U Cihláře (severovýchodní obchvat) a dál po silnici č. I/34 až po okružní křižovatku I/34 a II/150. Délka objízdné trasy činí zhruba tři kilometry.

Po dobu provádění prací nebudou autobusy obsluhovat zastávku Pekárny. Zastávka Kyjovská se od 17. listopadu vrátí na své původní místo, kde už zůstane. Běžný provoz MHD bude obnoven od pondělí 22. listopadu od prvních ranních spojů.

Krajská správa a údržba silnic, která je investorem stavebních prací, prosí řidiče o zvážení nutnosti této cesty v uvedeném termínu. V případě, že se pro ni rozhodnou, prosí o trpělivost, respektování přechodného dopravního značení a pokynů pracovníků, kteří budou během prací řídit dopravu.

  • Facebook
  • Twitter