Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Koncert v havlíčkobrodském klubu Oko nakonec dopadl výborně

/
/
/
1211 Zobrazení



Na sobotu 22. prosince 2018 byl naplánován koncert do klubu Oko v Havlíčkově Brodě, na kterém měla zahrát skupina Kejvavý koně a Fuga. Ta koncert odřekla a pro nemoc člena skupiny Kejvavý koně se začalo uvažovat o zrušení akce.

Došlo k zajímavé a nečekané improvizaci. Skupina SSM (Sraz světelských mániček) se stala základem sobotního večírku ve složení: Jana Vašíčková – zpěv, basová kytara, Karel Vašíček – kytara, Jiří Pecen – kytara, zpěv a Václav Šoupal – bicí, vokály. Jana Vašíčková se během necelého týdne naučila celkem 12 skladeb z repertoáru skupiny Kejvavý koně a extra tajného hosta.
Začátek náhradního programu patřil skupině SSM. Jiří Pecen a Václav Šoupal také hrají oficiálně ve skupině Kejvavý koně a s nimi pochopitelně Karel Koutný – kytara, zpěv, Roman Lysý – kytara a Vítek Poborský – saxofon. Na basovou kytaru výborně zaskočila Jana Vašíčková. Extra tajným hostem byl Michal Ambrož, který pozdravil publikum a popřál hezké vánoční svátky. Společně s Michalem zpíval celý sál známé skladby: Špinavý záda, Marijuana, Pal vodsuď hajzle a Paralet. Po odeznění těchto skladeb pokračovala improvizovaná kapela Kejvavý koně. Vše nakonec dopadlo dobře, protože všichni byli spokojeni. Sympatické bylo od pořadatele akce snížení vstupného z původních 150 Kč na 100 Kč. Poděkování za záchranu koncertu patří SSM a Janě Vašíčkové. Nebylo pro ni jednoduché naučit se v krátké době nové skladby. „Vzhledem k tomu, že mám doma osmiletou a jedenácti měsíční dceru, to byl trochu odvaz. Jsem ráda, že to dobře dopadlo a můžu se věnovat rodině,“ řekla Jana Vašíčková.

  • Facebook
  • Twitter