Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Klienti komunitního bydlení ze Světlé nad Sázavou na trzích v Golčově Jeníkově

/
/
/
919 Zobrazení



Klienti z komunitního bydlení ve Světlé nad Sázavou, které patří pod Domov Háj, prezentovali v sobotu 26. října svoje výrobky na trzích v Golčově Jeníkově.

I krásné podzimní počasí napomohlo tomu, že u stánku bylo stále plno. Zájemci si mohli výrobky nejen prohlédnout, ale také zakoupit. Zájem byl především o sáčky na ovoce a zeleninu, ale také např. o tácy a misky z pedigu, polštáře, diáře a hlavy koní, ze kterých mají radost děti.
Výběr místa prezentace činnosti klientů nebyl náhodný. Domov Háj prochází procesem transformace, a klienti se z domova, který zatím sídlí v lesích nedaleko Ledče nad Sázavou, do dvou let přestěhují do pěti lokalit, kdy jednou z nich je i Golčův Jeníkov, ve kterém budou postaveny dva rodinné domy pro dvanáct klientů. Zájemci měli tedy dnes možnost získat informace k připravovaným záměrům domova v Golčově Jeníkově.
Klienti za podpory pracovníků, budou i nadále prezentovat svoji činnost – v nejbližší době 14. listopadu na Farmářských trzích ve Světlé nad Sázavou, dále v Lučici, a 5. prosince na tradičních Barevných vánocích na Krajském úřadu Kraje Vysočina. Pokud chcete podpořit hendikepované, a dozvědět se více informací k procesu transformace, neváhejte zavítat ke stánku Domova Háj.

  • Facebook
  • Twitter