Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kino ve Světlé nad Sázavou se za týden otevře

/
/
/
1527 Zobrazení



Po dvouměsíční přestávce se od pátku 22. května znovu otevře zdigitalizované kino ve Světlé nad Sázavou. Zatím bude promítat jen v pátek večer a pro děti v neděli odpoledne. Do programu zařadí to nejzajímavější z uplynulých měsíců.

„Aby vše proběhlo tak, jak má, musíme všichni dodržet předepsaná hygienická pravidla. Vstupenky si musí návštěvníci kupovat prioritně online, případně v Infocentru. Půl hodiny před každým promítáním pro ně bude otevřena i pokladna kina. Dovnitř mohou jen s rouškou nebo podobnou ochranou nosu a úst. Před pokladnou i ve foyer by měli dodržovat dvoumetrové rozestupy a respektovat pokyny personálu. U vstupu bude připravena desinfekce. Sedět budou moct maximálně po dvou vedle sebe a od ostatních návštěvníků je musí dělit prázdné sedadlo. Za nimi bude vždy celá řada prázdná,“ udělala výčet opatření Jana Kupčíková, ředitelka KyTICe, které kino provozuje. Na léto ve Světlé nad Sázavou připravují letní kino.

  • Facebook
  • Twitter