Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Red Nose se vrací do klubu Oko v Havlíčkově Brodě

/
/
/
998 Zobrazení



Pachatel se vrací na místo činu. Tato fráze se dá použít v případě skupiny Red Nose. Po úspěšném koncertu v klubu Oko vloni se takřka po roce vrací zpět potěšit své příznivce. V pátek 29. března od 21.00 koncert obohatí i hosté.

Vystoupí uskupení zkušených hudebníků Gingerhead: Eliška Pekárek Flaková – zpěv, Maťo Mišík – kytara,Vlasta Klein – basa, Tomáš Piala – bicí a Luboš Moravec – kytara, vokál.
Domácí Red Nose vystřídají hostující kapelu asi kolem 22.00 v klasickém složení: Libor Šimon – zpěv, kytara, Pavel Šimon – kytara, zpěv, Ivoš Fiklík – basskytara a Honza Jaško – bicí.
Vstupné na rockový večírek je 150 Kč. Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži vstupenku. Otázka zní: „Jak se jmenuje poslední CD od skupiny Red Nose?“
Odpovědi posílejte do čtvrtka 28. března do 12.00 mailem na: hudbasoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter