Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jiří Kalát vyprávěl v Havlíčkově Brodě své zážitky z Egypta

/
/
/
534 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě v sále Krajské knihovny Vysočiny (KKV) se uskutečnila v pondělí 1. listopadu cestopisná beseda Egypt – víc než pyramidy. Jiří Kalát se narodil v Havlíčkově Brodě v roce 1984 a je cestovatelem, novinářem a fotografem.

O svých cestách po celém světě nejen píše v časopisech, ale poutavě vypraví na svých cestopisných besedách. Kdo přišel na besedu Egypt – víc než pyramidy se dozvěděl mnoho zajímavostí o Egyptě. „Mám zaměstnání, které mi umožňuje dva měsíce v roce cestovat. V minulém roce covid–19 nepřál cestování, ale letos to bylo lepší,” řekl Jiří Kalát.

KKV dlouhodobě pořádá cestopisné besedy. „Letos bylo pět online besed přes internet, protože covid-19 zakázal shromažďování posluchačů. Po uvolnění zákazu jsme uspořádali čtyři besedy v nové budově KKV. V pondělí 6. prosince od 18.00 bude beseda Honzy Mráze nazvaná Na kole na konec světa,” uvedla Ludmila Bouchnerová z KKV.

  • Facebook
  • Twitter