Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ježíšek z Teleflexu opět vykouzlí úsměv na tváři dětem ze sociálně slabých rodin

/
/
/
556 Zobrazení



Pátý jubilejní Strom splněných přání opět uspořádali o letošních svátcích zaměstnanci firmy Teleflex ve Žďáře nad Sázavou. Ti v pondělí 16. prosince společně předali pracovníkům žďárské Charity přes sto vánočních dárků pro děti, jejichž rodiny se ocitly v nepříznivé životní situaci.
O tyto děti a jejich rodiny pečuje na území, kde působí Oblastní charita Žďár nad Sázavou, služba s názvem Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi (dále SASka).
„Dětem jsme přáníčka rozdali během měsíce listopadu. Na ně pak malovaly a psaly to, co by jim pod stromečkem udělalo největší radost. Snažili jsme se, aby přání byla co nejvíce praktická a také, aby dětem způsobila radost. Koncem měsíce listopadu jsme přáníčka předali pracovníkům Teleflexu, aby dle svých možností mohli dárky nakoupit. Mezi přáníčky se nejvíce objevují oblečení, mikiny a boty, panenky, kosmetika, auta na ovládání, společenské hry pastelky a knihy,“ sdělila Pavla Polnická, vedoucí Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi.
Pracovnice žďárské SASky mají poté už jen tři dny na to, aby převzaté dárečky přivezly do všech 35 rodin celého okresu tak, aby děti čekalo pod vánočním stromečkem překvapení.
„Děkujeme zaměstnancům firmy Teleflex. Díky Vám a Vaší pomoci vykouzlíme o Vánocích úsměv na tvářích nejen dětí, ale i maminek a tatínků, kteří se ocitli v nelehké situaci a snaží se ji řešit. Velmi si ceníme Vaší podpory tam, kde si rodiny nemohou dovolit to, co většina z nás považuje za běžné. Věřte, že většina z nich se snaží v rámci svých možností svou situaci řešit, ale často jsou tyto možnosti velmi omezené, protože nedostatek financí jejich životy bohužel ovlivňuje,“ vzkazuje Pavla Polnická.

  • Facebook
  • Twitter