Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Děti ze Zvonečku ozdobily stromeček v parku Budoucnost

/
/
/
599 Zobrazení



Sušená jablíčka, mrkev, šišky obalené v loji se slunečnicovými semínky. To byly ozdoby, kterými děti s rodiči a prarodiči ozdobily ve středu 18. prosince smrček v parku Budoucnost nedaleko dřevěného altánku. Zvířátka budou mít v zimě co jíst a děti s rodiči se tak slavnostně rozloučily s letošním programem MC Zvoneček a popřály si krásné Vánoce.

„Tuším, že zhruba před pěti lety jsme se rozhodli, že budeme zdobit stromeček jedlými ozdobami. Pravidelně chodíme ke stejnému smrčku, máme tady totiž lavičku, kde si uděláme takové pěkné zázemí,“ prozradila Jana Houlíková z MC Zvoneček.

Holčičky a kluci měli za úkol navěsit ozdoby na stromeček a pod smrčkem nechali zvířátkům jablíčka a piškoty. „Piškoty nepapejte, nechte je zvířátkům,“ rozléhalo se parkem. Děti poslechly a nakonec si samy pochutnaly na vánočce s teplým čajem. Ještě před svačinou si ale všichni kolem stromečku zazpívali koledy. „Máme jednu speciální Koledu pro zvířátka, jde o přepracovanou vánoční skladbu Nesem vám noviny,“ prozradila na závěr Jana Houlíková.

  • Facebook
  • Twitter