Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hudba zadarmo, nebo za peníze, debata v Havlíčkově Brodě

/
/
/
883 Zobrazení



Asociace pro mezinárodní otázky (AMO) pořádá v pondělí 5. listopadu v Havlíčkově Brodě debatu o budoucnosti České republiky v Evropské unii tentokrát se zaměřením na téma Hudba zadarmo, nebo za peníze? 

Internetovou platformu YouTube Originals k poslechu hudby využívá celosvětově přes 1,5 miliardy uživatelů, zatímco její placenou verzi Premium pouze 1,5 milionu. Jak si stojí na miskách vah placený obsah proti hudbě zadarmo s reklamou? A jaký dopad bude mít unijní reforma autorského práva? Jak se mají umělci uživit? Kolik jsme ochotni za hudbu platit?
O tom všem mohou zájemci diskutovat a poslechnout si argumenty hostů debaty. Budou jimi: Pavel Svoboda, poslanec Evropského parlamentu, Milan Pilař, vedoucí Centra Vysočina, o. p. s., a zakladatel Letní žurnalistické školy Karla Havlíčka BorovskéhoLadislav Vondrák, notář a viceprezident Notářské komory v Hradci Králové a další.
Debata začíná v pondělí 5. listopadu v 17.00 v divadelním sále AZ Centra Havlíčkův Brod na Rubešově náměstí v Havlíčkově Brodě.
Akce proběhne díky podpoře Ministerstva zahraničních věcí ČR a Velvyslanectví USA v ČR.

  • Facebook
  • Twitter