Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hromadná havárie zastavila v neděli po ránu dálnici na Vysočině ve směru na Prahu

/
/
/
497 Zobrazení



Po půl deváté ráno došlo v neděli 17. října 144. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu k dopravní nehodě devíti aut, šesti osobních a tři nákladních. Dálnice byla dvě hodiny neprůjezdná, na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Zranilo se podle informací policistů celkem pět lidí.

„Na místo havárie ihned vyjely pozemní posádky z Třebíče a Velké Bíteše a vrtulník letecké záchranné služby z Jihlavy. V péči našich zdravotníků skončilo celkem pět osob se zraněním lehčího charakteru. Jednoho pacienta jsme vrtulníkem transportovali do nemocnice v Jihlavě a čtyři osoby byly pozemní cestou převezeny na urgentní příjem nemocnice Třebíč,“ uvedl Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Řidiči osobních aut objížděli nehodu přes exit na 146. kilometru a opětovně na dálnici najížděli na 141. kilometru ve směru na Prahu.

„Před půl jedenáctou dopoledne se podařilo dálnici v místě nehody částečně zprůjezdnit, provoz byl obnoven v jednom jízdním pruhu,“ doplnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Před jedenáctou hodinou byla dálnice v místě, kde k hromadné nehodě došlo, podle informací policistů plně průjezdná.

  • Facebook
  • Twitter