Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hasiči odpoledne zasahovali u havárie osobního auta na Žďársku

/
/
/
249 Zobrazení



V pondělí 31. července zasahovali odpoledne hasiči u dopravní nehody dodávky a osobního vozidla na silnici spojující Bohdalov a Nové Veselí na Žďársku. Z havarovaného osobního vozu museli vyprostili zaklíněnou zraněnou osobu. Silnice byla po nehodě neprůjezdná.

Po třetí hodině se hasičům podařilo následky dopravní nehody odstranit a provoz na silnici byl obnoven. „Zraněnou osobu převezli zdravotníci po nezbytném ošetření na místě události k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. U nehody zasahovala jednotka profesionálních hasičů z centrální hasičské stanice ve Žďáře nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Bohdalova. Příčinu nehody vyšetřují policisté,“ popsala zásah Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Úvodní foto: Havarované auto po zásahu hasičů, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter