Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky tragické nehody na hranicích Žďárska a Třebíčska

/
/
/
275 Zobrazení



V úterý 24. července se kolem osmé hodiny ranní stala na silnici II/399 na hranicích Žďárska a Třebíčska dopravní nehoda čtyřiačtyřicetileté řidičky s motocyklem Longjia Trevis 125, která projížděla po silnici ve směru od Jinošova směrem k Velké Bíteš. Policisté nyní hledají svědky, kteří by mohli poskytnout informace.


„Motocyklistka při průjezdu mírnou levotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem a s motocyklem najela vpravo na krajnici. Odsud následně sjela do silničního příkopu, kde narazila přední částí motocyklu do listnatého stromu. Při dopravní nehodě utrpěla řidička těžká zranění, kterým na místě dopravní nehody podlehla,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté na dopravním inspektorátu ve Žďáře nad Sázavou, kteří se obracejí na případné svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody nebo viděli projíždět místem uvedený motocykl těsně před dopravní nehodou. „Pokud mají ve svých vozidlech palubní kamery, které mohly zachytit jízdu motocyklistky, případně průběh nehody motocyklu, žádáme je, aby se obrátili se svědectvím na linku tísňového volání 158 nebo kontaktovali přímo vyšetřovatele případu na telefonu: 725 292 332,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Úvodní foto: Místo havárie, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter