Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Golden Eye a bonusový koncert Praying Mantis

/
/
/
965 Zobrazení



Druhý ročník koncertního seriálu Golden Eye má i svoji kuriozitu. Původně bylo naplánováno pět koncertů, které jsou uvedeny na vytištěné vstupence přenosném pasu v hodnotě 1000 Kč. Pořadateli seriálu Petru Kletečkovi se podařilo unikátně získat britskou skupinu Praying Mantis.

Půjde o jejich historicky první vystoupení v České republice, takže nakonec se uskuteční šest koncertů. Petr Kletečka situaci vyřešil a mimořádný koncert pojal jako bonusový pro majitele přenosného pasu. Pro ostatní bude vstupné za 400 Kč. Kapela Praying Mantis zahraje v Oku v pátek 1. listopadu. Skupinu založili v roce 1974 bratři Tino a Chris Troyovi. S jejich kritiky uznávaným albem Gravity vydaným v květnu 2018 Praying Mantis pokračuje na turné se svými současnými členy kapely: Tino Troy – kytara a zpěv, Chris Troy – basová kytara a zpěv, Andy Burges – kytara a zpěv, Hans in´t Zandt – bicí a John ´Jayce´ Cuijpers – zpěv.
Kapela nyní hraje hudbu, která patří k nejlepší v jejich 46leté historii. Předkapelou v klubu Oko bude mladá jihlavská glamrocková kapela Hairy Groupies, která vystoupí od 20.00, a po nich přijde ve 21.30 Praying Mantis. Vstupenky na koncert lze zakoupit za 400 Kč v havlíčkobrodském Tulipánu, v Cafe-art Oko či na portálu www.smsticket.cz.
Petr Kletečka věnoval osm vstupenek do soutěže.Výherce má možnost si vzít sebou na koncert zdarma i svého hosta. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: Kolik skladeb je na albu Gravity? Odpověď pošlete do čtvrtka 31. října do 18.00 mailem na: goldeneye2019@seznam.cz.

Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

Foto: archiv skupin

  • Facebook
  • Twitter