Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fousatej Hat se vrací

/
/
/
6594 Zobrazení



Havlíčkobrodská kapela Fousatej Hat byla založena v roce 1998 a byla velmi žádaná na tanečních zábavách i různých festivalech. Svoji činnost bohužel ukončila, ale naštěstí se skoro po čtyřech letech vrací. První akcí po delší odmlce byla účast v Havlíčkově Brodě v sobotu 15. června na Žolík Open Air Party.

Vystoupilo tu několik skupin, ale asi největší úspěch měl právě Fousatej Hat. Přítomní hudební fandové si určitě zavzpomínali, jak řádili na vesnických tancovačkách. První skladba Budu na ní hodnej, ona mi dá navodila výbornou atmosféru. Následovaly fláky Dobrá parta, Z hajzlu jde zápach, Traktoristi, OZZY, Goťák, Tráva, Pumpa, Bourák z oceli, Chtěl jsem mít, Ruma dej, V lihu a další.

Fousatej Hat zahrál většinu svých hitů, které vydal na svých CD: Černobílej svět (vydané v roce 1998), Podruhý (1999), Puzzle (2000), Ku Praze uhání hat (2000), Na šlupky (2002), Furt nám to sluší (2006), Bylo nás štyry (2007) a Většinu rán (2009). Skoro všechna CD si lze půjčit v Hudebním oddělení v Krajské knihovně Vysočiny v Havlíčkově Brodě.
Kapela Fousatej Hat hraje ve složení: Zdeněk „Hat“ Volf – kytara a zpěv, Tomáš „Mouka“ Moučka – bicí, Petr „Bobina“ Hlaváč – basová kytara a Míla“Venoušek“ Hlaváč – kytara.
Bohužel má skupina nefunkční web: www.fousatejhat.cz. Informace lze čerpat přes Facebook. Kapela Fousatej Hat potěší své příznivce v sobotu 10. srpna v Krásné Hoře na letním parketu, v sobotu 24. srpna bude hrát FT v odpoledních hodinách v Chotěboři na Pivovarských slavnostech. Odtud se přesunou na večerní akci do Poděbab. Na Youtube.com má Fousatej Hat nejen klipy, ale i celá alba. Například celé CD Většinu rán má 363 888 zhlédnutí. Skladba Ruma dej má neuvěřitelných 1 014 342 zhlédnutí.

  • Facebook
  • Twitter