Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Expediční kamera 2019 v Havlíčkově Brodě: desátý ročník filmového festivalu pro cestovatele, sportovce i dobrodruhy

/
/
/
748 Zobrazení



Na celovečerní pásmo filmů a besedu o cestování a dobrodružstvích se mohou zájemci těšit v neděli 7. dubna v klubu Oko v Havlíčkově Brodě. Festival začíná v 17.00. Vstupné: dospělí 150 Kč, děti do 15 let 100 Kč.

Mezinárodní filmový festival Expediční kamera je svým rozsahem největší cestovatelskou a outdoorovou akcí v ČR. Od roku 2009 přináší k divákům ty nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy sezóny z celého světa i z domácí produkce. Díky místním spolupořadatelům se festival dostane do moderních multikin, ale i do útulných sokoloven, kaváren a klubů.

Letošní program nabídne šest filmů, oceněných například na Kendal Mountain Festivalu, Vancouver International Mountain Film Festival, ale i čerstvé novinky z domácí produkce.

Trailer k letošnímu ročníku festivalu.

Můžete se těšit na expedici do nitra peruánské džungle ve filmu Matsés, mrazivý příběh horolezce zraněného těsně pod vrcholem vysněné hory Tupendeo v pohoří Kašmír, novozélandské adrenalinové putování Waiau-Toa Odyssey na horských kolech a packraftech, medailonek handicapované lezkyně z Nové Anglie ve snímku Stupmed, závod napříč Spojenými státy v podání dvou houževnatých cyklistek ve filmu Divided a Kroky na hraně neboli běžeckou výpravu slovenských ultraběžců po stopách nelítostné židovské historie.

Novinkou pro letošní ročník je promítání filmu Minya Konka a beseda s autory tohoto filmu o výstupu prvních Čechů na 7 556 m vysokou Himalájskou horu.

Na webových stránkách www.expedicnikamera.cz najdete informace o jednotlivých filmech a mnohé další. Aktuality najdete také na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter