Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

V Jarní ceně Brna má Vysočina zastoupení

/
/
/
1780 Zobrazení



Ve dnech 12. až 14. dubna se na autodromu v Brně pojede závod Jarní cena Brna, patřící do seriálu Mistrovství a Přeboru ČR přírodních okruhů 2019. V závodě pojedou i závodníci z Havlíčkobrodska v čele s několikanásobným mistrem republiky a vítězem ALPE ADRIA (IMRC) Michalem Práškem.

Všichni budou startovat v barvách týmu Roháč a Fejta a pilně se připravují na sezonu 2019. Za tím účelem odjeli minulý víkend trénovat a testovat na okruh do chorvatské Rijeky, kde probíhaly poslední úpravy a nastavení motocyklů před prvním závodem, kterým bude Jarní cena Brna. Až na lehčí havárii Lukáše Vaňkáta proběhlo vše bez problémů a jezdci i stroje se těší na první závodní kilometry.
V nejsilnější třídě nad 600 ccm budeme mít čtyři zástupce: Michala Práška, Leoše Hlaváčka, Davida Hencla – všichni na motocyklech BMW S1000RR, a Radka Kubištu na Kawasaki ZX10R. Ve třídě do 600 ccm bude startovat Petr Svoboda, Lukáš Vaňkát, Libor Kreuzman a Josef Doležal, všichni na motocyklech Yamaha R6. Něžné pohlaví bude ve třídě do 600 ccm reprezentovat Anežka Svobodová z Chotěboře také na stroji Yamaha R6. Dalším naším zástupcem na Jarní ceně Brna bude ve třídě Klasik Josef Prášek (otec Michala Práška) s Hondou 750.
V Brně budou k vidění i závody sidecarů. Ve dnech 12.-13.dubna dopoledne budou probíhat tréninky a kvalifikační jízdy, první závod odstartuje v sobotu v 15.00. Nejsilnější třída startuje v 18.30. Nedělní program odstartuje prvním závodem v 11.25 a start posledního závodu je plánován na 17.05.

  • Facebook
  • Twitter