Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dračí lodě na Pilské nádrži už po třinácté

/
/
/
2043 Zobrazení



Letošní třináctý ročník dračích lodí na Pilské nádrži u Žďáru nad Sázavou se o víkendu konal na téma čertoviny. Závody probíhaly v sobotu 24. srpna už od půl desáté až do šesti hodin odpoledne.

Počasí pořadatelům vyšlo snad víc, než by si kdo přál. Pro všechny byla po celý den v programu zařazená čertovská show, a tak bylo možné potkávat na několika místech čerty, ale dokonce i čertice.
Protože některé skupiny závodnic vzaly čertovské oslavy dost vážně a odpovídal tomu i jejich závodní outfit. Na takové akci nemůže chybět zdravotnická služba, a nejen že po celý den bylo stále co dělat, byla zde připravená i ukázka záchrany zraněných. Kdy jako figurant posloužil jeden ze závodníků. Pro děti nechybělo malování na obličej.
Diváky také zaujal svou ohnivou show Fakír Petr Dragon Kozák. Pro všechny, kteří zůstali až do úplného konce byl připravený i večerní program včetně dračí diskotéky, ohnivé show a závěrečného Ďábelského ohňostroje.

  • Facebook
  • Twitter