Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Domácí hospic Vysočina dostal od dopravní společnosti auto

/
/
/
1251 Zobrazení



Domácí hospic Vysočina má za sebou událostmi nabitý Týden pro hospice. Pro veřejnost bylo připraveno třeba divadelní představení, den věnovaný hospici v jihlavské zoologické zahradě nebo den otevřených dveří ve všech střediscích v Novém Městě na Moravě, Velkém Meziříčí a Jihlavě.

Vyvrcholením programu byly Dny otevřených dveří ve všech střediscích organizace. V Novém Městě na Moravě, Velkém Meziříčí a Jihlavě využily možnost se seznámit s činností hospice v součtu stovky lidí, přišli i žáci a studenti základních a středních škol.
Pracovníci hospice přivítali každého hosta a snažili se mu věnovat. „Především nás těší návštěvy dětí ze základních škol. Považujeme za důležité mladým vštípit, že péče o umírající a nevyléčitelně nemocné není nic tajemného, co by se mělo skrývat, a že život může skončit důstojně,“ poznamenal ředitel Domácího hospice Vysočina Petr Hladík.

Auto pro Jihlavu
Další významnou událostí bylo pro Domácí hospic Vysočina převzetí osobního automobilu. Vůz věnovala jihlavská dopravní společnost JIPOCAR TRANSPORT, s. r. o., auto za společnost předal jednatel Petr Maleček.

Předání nového auta, foto: Antonín Urbánek

Automobil Škoda Octavia doplní vozový park jihlavského střediska hospice. „Počet úkonů se zvyšuje, už v září jsme na podobném počtu poskytnutých péčí jako za celý minulý rok. S tím stoupají i požadavky na technické zajištění provozu, včetně vytížení aut. Darovaný vůz nám zjednoduší organizaci jízd a zajištění našich služeb,“ ocenil dar ředitel hospice Petr Hladík, který vůz převzal spolu s vedoucí jihlavského střediska Blankou Netolickou.

  • Facebook
  • Twitter