Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dokáže FC Vysočina vítěznou sérii prodloužit i ve Vlašimi?

/
/
/
482 Zobrazení



Šest utkání během čtyř týdnů. Takovou podobu má díky dvěma vloženým středám nadcházející zhuštěný ligový program všech účastníků druhé fotbalové ligy. Sled duelů odstartuje už v úterý 16. dubna televizní zápas Vlašimi proti FC Vysočina.

Vypukne v 17.00 a jihlavský celek v něm bude chtít navázat na cenné bodové zisky z posledních kol.

Oba celky na sebe narazí přesně po dvou měsících. Na jihlavské umělé trávě se tehdy poprvé představily posily Jakub Petr a Petr Breda, přičemž Vysočina proti středočeskému soupeři v zimní přípravě zvítězila výrazně 4:0 (3:0). Branky zaznamenali Jiří Klíma, Lukáš Zoubele, Petr Breda a Filip Novotný. V úterý to ale bude zcela jiné zápas. Vlašim disponujeme talentovaným, běhavým a mladým týmem, který si drží menší náskok na sestupové příčky. Pod vedením trenéra Ericha Brabce si na jaře připsal několik cenných výsledků, ovšem na první ligovou výhru v roce 2019 stále čeká. Ve dvou utkáních odešel nejtěsněji poražen – doma s Českými Budějovicemi a s Táborskem – a vybojoval čtyři cenné remízy – v Ústí nad Labem, v Pardubicích, s Hradcem Králové a ve Znojmě.

Hned ve čtyřech duelech z šesti Vlašim nedokázala vstřelit branku, což může být důsledek zimního odchodu kanonýra Hadaščoka do Dukly Praha. Středočeši si tak na jaře zatím připsali tři branky, o něž se postarali Selemani, Šabanov a Badocha.

Jihlavský trenérský tým v úterý očekává velmi těžký zápas, což potvrzují slova asistenta trenéra Josefa Muchy: „Vlašim na jaře odehrála velmi dobré zápasy, z nichž jsme některé viděli na vlastní oči. Potvrdila v nich, že jde o nepříjemné, běhavé a agresivní mužstvo. Hodně se snaží o aktivní presink. Jde o hůře čitelného soupeře, neboť poměrně dost rotuje sestavou. Ostatně, i my nyní zvažujeme změnu na jednom či dvou místech sestavy. Zvlášť, když už bude po karetním trestu k dispozici útočník Jirka Klíma.“

  • Facebook
  • Twitter