Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Do Světlé nad Sázavou jedině díky aplikaci Mobilní Turista

/
/
/
1028 Zobrazení



Aplikaci Mobilní Turista nabízí v současnosti Světlá nad Sázavou. Jedná se o aplikaci do chytrého mobilního telefonu, se kterou se návštěvník města nikde neztratí.

Díky tomuto cestovatelskému společníkovi se mohou lidé vedle Světlé nad Sázavou vydat do řady dalších měst na Vysočině. Celý projekt měla ve Světlé nad Sázavou na starost příspěvková organizace KyTICe, pod kterou spadá i světelské Infocentrum.
Návštěvníci v ní najdou veškeré turistické zajímavosti a cíle, které mohou ve městě navštívit, například místní zámek, středověké podzemí nebo židovský hřbitov. A nejen to, díky tomuto průvodci najdou rychle i místo k zaparkování, kam se vydat na oběd, kde si dát dobrou kávu anebo kde se mohou ubytovat. Už tedy s sebou nemusí v batohu nosit klasickou papírovou mapu a několik dalších letáčků a příruček. Vše najdou ve svém mobilním telefonu.

  • Facebook
  • Twitter